Home
Oglašavanje u Gospodarskom oglasniku:

Gospodarski oglasnik je jedini poljoprivredni oglasnik u Hrvatskoj koji izlazi svakih 15 dana na 16 stranica visoke kvalitete papira i višebojnog tiska. Prodaja i kupovina traktora, traktorskih prikolica, poljoprivrednih stojeva, rezervnih dijelova, proizvoda, životinja i poljoprivrednih imanja od sada se odvija na jednom mjestu – u Gospodarskom oglasniku.

Primjerak Gospodarskog oglasnika možete preuzeti OVDJE

Oglašanje možemo prilagoditi vašim potrebama i mogućnostima! Kontaktirajte nas s povjerenjem hrvoje@gospodarski-list.hr   

Cjenik oglašavanja možete preuzeti OVDJE

Oglašavanje na www.oglasnik.gospodarski.hr:

Internet izdanjem Gospodarskog lista želimo Vas upoznati i predstaviti Vam nove mogućnosti oglašavanja, koje su cijenom mnogo povoljnije od ostalih medija. Oglašavanje na internetu realizira se bannerima, a njih je moguce osmisliti i realizirati u vrlo kratkom roku. Vaša reklama je vidljiva 24 sata dnevno, a kupac može detaljno vidjeti i izabrati vaše proizvode i usluge.

Oglašanje možemo prilagoditi vašim potrebama i mogućnostima! Kontaktirajte nas s povjerenjem marketing@gospodarski-list.hr    

Cjenik oglašavanja možete preuzeti OVDJEMarketing
Svi oglasi u Gospodarskom oglasniku objavljeni su u dobroj namjeri, te stoga uredništvo ne snosi odgovornost za točnost i istinitost oglasa. Za istinitost
objavljenih oglasa,vlasništva nad autorskim pravima na fotografije, tekstove, crteže, design i dr. koji se koriste u oglasima, odgovara oglašivač.
Copyright © 2011. - OGLASNIK - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.